studio za sodobni ples in jogo

DOGODKI:

VODENJE & USPEH MASTER CLASS  s Sadhana Singhom

LEADERSHIP & SUCCSESS MASTER CLASS with Sadhana Singh

 

04. 01. 2019 / 16.00 - 19.00

 

Umetnost in znanost potencialnega življenja.

The art and science of potential living.

 

Najpomebnejša in osnovna tehnika uspešnega življenja.

The most important and basic technique to live successfully.

 

Človeško bitje je ontološko popolno in popolno samo po sebi.Z namenom, da bi razkrilo svojo potencialnost znotraj sebe želi najti način, kako zaznati usmeritve svoje zavesti, se jim zavezati in jih prevesti v dejanja.

Vrednote in neskončne možnosti znotraj bitja potrebujejo vrline, disciplino in doslednost, da bi se izrazile. Le te lahko najdemo znotraj našega značaja in jih razberemo, kot nevidno šablono duše izraženo skozi naše odločitve, namere, besede in dejanja.

 

Human being is ontologically complete and perfect in itself, in order to uncoil his potentiality within has

to find a way to perceive the orientations of his or her consciousness, commit to them and translate them in actions.

The values and the infinite possibilities within the being needs virtues, discipline and consistency to be revealed in our character, meat as the invisible template of the soul expressed through our choices, intentions, words, actions.

 

 

Cena v predprijavi do 11.12.2018 / Early bird price by 11.12.2018: 40 €

 

Cena po 11.12.2018 / Price after 11.12.2019:  50€

 

Prijava in info / Registration and info: intaktlj@gmail.com

 

Vplačila / Payment:

PS Intakt, Tugomerjeva 12, 1000 Ljubljana, s pripisom L&S 19 / with note L&S 19

Naslov banke / Bank address:

Abanka, d. d., Slovenska 58, 1517 Ljubljana, Slovenija

IBAN: SI5605100-8011025885 SWIFT BIC: ABANSI2X

 

 

 

SHUNIA

 

05. - 06. 01. 2019  od  09.30 - 17.00

 

KUNDALINI JOGA DELAVNICA S SADHANA SINGHOM

KUNDALINI YOGA WORKSHOP WITH SADHANA SINGH

 

Shunia je stanje čistega potenciala prežeta z izvirno kreativnostjo in močjo izražanja. Prazen prostor, ki ga ne upravljata čas in prostor. Ni pod vplivom okolja, je tišina v kateri se rada zbira polnost, iz katere lahko izkusimo realnost in v kateri se lahko izraža ljubezen. Globinska in učinkovita izkušnja tega bivanja ni možna brez dnevne neaktivnosti posvečene potapljanju v neobstoj, mir in regeneracijo, ki jih shunia sprošča v življenje. Shunia je že v nas, se nenehno dogaja, potrebujemo le nekaj predane prakse, da se v njo potopimo.

 

Shunia is the state of pure potentiality where the creativity and power of expression dwell uncontaminated. It is an empty space unruled from space and time. It is a silence unaffected from the environment in which totality love to concentrate. It is from where the reality can be experienced and love can be expressed. There is no chance to experience this existence in depth and effectiveness without a daily inactivity invested in the nonexistence, peace and rejuvenation that shunia release to the human life. It is already within, always happening and needs just some honest practicing to tap into it.

 

Sadhana Singh

 

Lokacija / Location:

Plesni Studio Intakt,

Poljanska c. 59,

1000 Ljubljana, Slovenija

 

Prijava in info / Registration and info:

intaktlj@gmail.com

00386 41 203 527

Nataša Siri Amrit

 

Cena s popustom ob vplačilu do 11. 12. 2018

Reduced price for advanced payment before 11. 12. 2018:

200€ (160€ za učitelje Kundalini joge, študente in brezposelne / for Kundalini Yoga teachers)

280€ za pare / for couples

 

Cena od 11. 12. 2018 / Payment after 11. 12. 2018:

240€ (200€ - za učitelje Kundalini joge / for Kundalini Yoga teachers)

320€ za pare / for couples

120€ na dan / one day (100€ en dan za učitelje Kundalini joge / one day for Kundalini Yoga teachers)

 

Kosilo / Lunch: 10 €
naročilo / order by email:
intaktlj@gmail.com

plačilo / payment in Intakt

 

 

Vplačila / Payment:

PS Intakt, Tugomerjeva 12, 1000 Ljubljana,

s pripisom Shunia 18 / with note Shunia 18

Naslov banke / Bank address:

Abanka, d. d., Slovenska 58,

1517 Ljubljana, Slovenija

IBAN: SI56 05100-8011025885

SWIFT BIC: ABANSI2X

 

Organizacija / Organized by:

 

Nataša Siri Amrit and Dunia Mladenić

 

 

Joga plesa & Likovno izražanje / Shakti Dance & Art

 

Telo riše, črta pleše

 

01. 12. 2018 / 9.00 - 13.00

 

 

Vseskozi našo zgodovino daje umetnost človeškemu duhu prostor, da se izrazi. Glasba, ples, petje, likovno izražanje in joga so izmed vseh čudovitih orodij izražanja ena najmočnejših kombinacij utelešenosti in globoke meditacije, ki jih človek uporablja že tisočletja, da se izrazi in podeli notranji impulz duše

.

 

Delavnico vodita umetnici in izkušeni mentorici na področju plesa, joge in likovnega izraza Nataša Tovirac in Jasmina Ferček.

 

Shakti Dance - joga plesa je v svojem bistvu praksa, ki skozi ples kultivira svoboden, organski in ustvrajalen izraz naše Biti. Nežno prebujanje energetskih tokov skozi ples nas bo spontano odpiralo k čuječemu, ljubečemu in umirjenemu občutenju sebe v varnem objemu skupine. Spoznali bomo raznolike načine gibanja in plesa, ki spodbuja naravni tok Prane. Igrivo in sproščeno raziskovanje plesa nas bo počasi vodilo v globoko meditacijo.

Zanimali nas bodo intuitivni motivi risanja s telesom in izmenjava poti navdiha z drugimi skozi risbo.

 

 

Kreativno izražanje skozi risbo, sliko ali glinen izdelek bo dopolnjevalo plesno - jogijsko prakso. Potovali bomo varno in počasi. Podobam bomo dovolili, da vzniknejo. Črti bomo dovolili, da se izriše. Prisluhnili jim bomo in bili hvaležni zanje. Dovolili bomo, da nam črta pripoveduje, da spregovori o nas in tako morda  spoznali še kak neodkrit delček sebe. Skozi risbo pa se ne bomo pogovarjali le s samim sabo, temveč se izrazili tudi navzven, se povezovali in si izmenjevali. Tako bo naš izraz most med notranjimi odkritji in svetom, ki nas obdaja.

 

Delavnica je namenjena vsem ljubiteljem joge, plesa, likovnega izražanja, vsem ustvarjalcem kreativnih prostorov, ki delate v izobraževalnih poklicih ali poklicih pomoči in posameznikom, ki si želite globje izkušnje art & joge.

Delavnico vodita umetnici in izkušeni  mentorici na področju plesa, joge in likovnega izraza Nataša Tovirac in Jasmina Ferček.

 

Jogijsko, plesno ali likovno predznaje ni potrebno.

 

S seboj prinesite: jogijsko podlogo, odejico za toplo sproščanje, manjšo beležko in pisalo. Oblečeni bodite v udobna oblačila. Na delavnici bo poskrbljeno za risarski pribor.

 

Lokacija/ Location: Plesni Studio  Intakt, Poljanska c. 59, 1000 Ljubljana, Slovenija

Prijava in info / Registration and info: jasminka_f@yahoo.com (Jasminka), po 11.11.2018 tudi na: intaktlj@gmail.com +386 41 203 527 (Nataša Siri Amrit),

Cena s popustom 45 € do 16.11.2018 / Reduced price before 45 € do 16.11.2018

Cena po 16.11.2018 - 60€ / Payment after 16.11.2018 - 60€

S plačilom akontacije 20 € do 16.11.2018 na spodnji račun si zagotovite mesto v skupini in ceno s popustom

 

Plačilo/ Payment:

PS Intakt, Tugomerjeva 12, 1000 Ljubljana,

s pripisom Art&Shakti Dance / with note Art&Shakti dance

Naslov Banke/ Bank adress: Abanka VIPA D.D., Slovenska 58, 1517 Ljubljana, Slovenija

IBAN: SI56 05100-8011025885

SWIFT BIC: ABANSI2X

 

SRČNO VABLJENI / WARMLY WELCOME!

Nataša in Jasminka

 

 

O umetnicah/mentoricah:

 

Nataša Tovirac je programska in umetniška vodja Plesnega Studia Intakt, koreografinja, plesalka, plesna pedagoginja in učiteljica joge. Ples in poučevanje sodobnega plesa je njena življenska in poklicna pot. Sodobni ples je študirala na Vlaamse Dansacademie v Bruggu (Belgija), diplomirala na Slovenski Akademiji za ples ter se izpopolnjevala na številnih plesnih seminarjih doma in v tujini.

Pridobila je naziv mednarodno certificirane učiteljice Shakti Dancea® - joge plesa in Kundalini joge. Zadnjih 10 let se poleg plesa posveča jogijski praksi, ki jo poučuje doma in v tujini.

Je ustvarjalka z lastno poetiko, pleše, koreografira in sodeluje z umentiki, pedagogi in jogijskimi učitelji na različnih področjih. Umetnost plesa povezuje z jogo in raziskuje kot neskončen in univerzalen medij komunikacije. Srčno verjame v širino in moč ustvarjalnega potenciala skozi ples, zato že 25 let kreira ustvarjalne plesne delavnice za otroke, mladostnike, odrasle in osebe s posebnimi potrebami. Od leta 2002 je učiteljica sodobnega plesa na SVŠGL-Umetniški gimnaziji za sodobni ples. Za izredne dosežke na področju plesa je prejela nagrado JSKD RS, plaketo »Mete Vidmar«.

(Nataša Siri Amrit)

 

Jasmina Ferček je trenutno magistrska študentka Pomoči z umetnostjo na Pedagoški fakulteti v Ljubljani, kjer raziskuje možnosti, ki jih ponujajo umetnostne prakse na področju psihosocialne pomoči in izobraževanja. Iz oblikovanja tekstilj in oblačil je magistrirala na NTF na Oddelku za tekstilno oblikovanje ter se dodatno izobraževala na Desing School Kolding na Danskem.

Dvajset let že deluje na področju tekstilnega oblikovanja in umetnosti. Je članica mednarodno priznane avtorske skupine Oloop, ki je aktivna na različnih področjih vizualnega ustvarjanja - od produktnega oblikovanja, oblikovanja prostorskih postavitev in tekstilne umetnosti, obenem pa vodi delavnice ter povezuje oblikovanje z družbeno angažiranimi vsebinami.

V participatornih oblikovno-umetniških projektih odpira prostor različnim ciljnim publikam in ranljivim skupinam. Pri tem umetniško ustvarjanje ni več osredotočeno le na izdelek ali rezultat, temveč je uporabljeno kot kreativno orodje za krepitev posameznika, skupin in skupnosti.

www.oloopdesign.com

 

 

 

PIKA MIGA 2018, 15 - MINI FESTIVAL OTROŠKIH PLESNIH SKUPIN

 

Dom kulture Velenje, 6. in 7. oktober 2018

 

(6. in 7. oktobra 2018 bo v Domu kulture Velenje že petnajstič potekal Mini festival otroških plesnih skupin PIKA MIGA, ki ga organizira Javni sklad republike Slovenije za kulturne dejavnosti v soorganizaciji s Festivalom Velenje in na katerem se vsako leto predstavijo najboljše koreografije otroških plesnih skupin iz celotne Slovenije, ki jih je letos izbral državni selektor za ples Igor Sviderski. Na mini festivalu bo letos predstavljenih 31 plesnih miniatur, ki jih bodo v obliki solo plesov, duetov in skupin občinstvu predstavili plesalci in plesalke, stari med 5 in 13 let.

 

Iz Plesnega studia Intakt se bodo v soboto, 6. oktobra 2018 ob 11.00 predstavili:

LUNA NA SONCE / skupina BUBE 2 / Koreografija: Nataša Tovirac

Plešejo:  Julija Deu Bajt, Kara Grebenjak Furlani, Karin Groboljšek,Q˝Orianka Zarja Gutierrez Bubnič, Savana Jarni, Morgana Maia Košir, Uma Mavrič Lobe, Brina Strojan Rot, Ela Vernik Šetinc

 

V MEGLICI / skupina FRIKSI / Koreografija: Sabina Schwenner

Plešejo:  Klara Prem Cerar, Klara Gimpelj Domjanič, Ana Grce, Mila Fatur Škof, Tasia Freia Tozon, Karolina Houška, Zala Katona, Brina Pust Mihelčič, Čeda Rovšek, Mithra Strojan Rot, Taajda Strojan Rot, Lara Vesel

 

PO MENI / skupina FRIKSI / Ustvarjanje in ples: Ana Grce

Mentorica: Sabina Schwenner

 

VABLJENI!!!

 

 

SHAKTI DANCE - JOGA PLESA

 

brezplačna predstavitev celoletnega izobraževanja

07. 09. 2018 od 18.00 - 20.00

 

(vodita Nataša Siri Amrit in Dunia)

 

Vabljeni na delavnico SHAKTI DANCEa, ki je namenjena vsem, ki jih izobraževanje zanima a želijo več informacij pred končno odločitvijo

in vsem, ki so se na izobraževanje že prijavili.

Na delavnici bomo izkusili Shakti Dance vadbo vseh 8 faz. Po vadbi si bomo vzeli čas za predstavitev izobraževanja in za odgovore na vaša vprašanja.

15.09. 2018 pričnemo s celoletnim izobraževanjem, ki ga vodi stvariteljica Shakti Dancea Sara Avtar z izjemnimi učiteljicami iz Shakti Dance Akademije.

 

Več informacij o učiteljskem tečaju

 

lokacija: PS INTAKT, Poljanska c. 59, Ljubljana

prijava: intaktlj@gmail.com

cena: brezplačno (prostovoljni prispevek)

 

Srčno vabljeni!

SAT NAM

Nataša Siri Amrit in Dunia

 

 

SVOBODA TELES JE PLES

 

Plesno sezono 18/19 odpiramo s

 

TEDNOM ODPRTIH VRAT

 

od 10. - 14. 09. 2018

SHAKTI DANCE® - JOGA PLESA
-

UČITELJSKI TEČAJ 1. STOPNJE

-
220 urni program
SEPTEMBER 2018 - MAJ 2019

PS INTAKT letos praznuje 30 let delovanja!

Še bolj zreli, modri, srčni in izkušeni smo, res lahko rečemo kako PAŠE PAŠE PLESAT in to deliti z vami!

 

Vabljeni:
09.06.2018 ob 18.00
v KC Španski borci Ljubljana

Prodaja in rezervacija vstopnic:

Blagajna Španskih borcev

Zaloška 61, Ljubljana

Vsak dan 17.00-19.00

tel. 01 620 87 90

blagajna@spanskiborci.si

 

Vstopnice v predprodaji 7€,

na dan predstave 10€, otroci 1€

 

Obveščamo vas, da je na zahtevo Ministrstva za kulturo RS po ukinitvi brezplačnih vstopnic v vseh javnih prostorih, z letošnjim letom za gratis vstopnico potrebno prispevati najmanj 1€!

Hvala za razumevanje.

1. Del

 

1  Shakti Dance - Joga plesa

RA MA DA SA

koreografija: Nataša Tovirac

Plešejo: Kiara Drolc, Vesna Golob, Sara Hojnik, Anka Hvale, Ines Krmelj, Ela Peršin, Mojca Račič, Benjamin Sivec, Pia Smrekar Apih, Renata Varga, Maša Vidmar, Hajna Zevnik, Julija Žugman

 

2 Friksi

ZIMZELENO

Ustvarjanje in ples: Mila Fatur Škof

Mentorica: Sabina Schwenner

 

3 Bube 2

LUNA NA SONCE

Koreografija: Nataša Tovirac

Plešejo:  Julija Deu Bajt, Kara Grebenjak Furlani, Karin Groboljšek,

Q˘orianka Zarja Gutierrez Bubnič, Savana Jarni, Morgana Babič Maia, Uma Mavrič Lobe,

Veronika Perhaj Dolinar, Brina Strojan Rot, Sofija Rus, Ela Vernik Šetinc

 

4 Friksi

PO MENI

Ustvarjanje in ples:  Ana Grce

Mentorica: Sabina Schwenner

 

5 Modrini

KO SE USTAVI ...

Koreografija: Nataša Tovirac

Plešejo: Kiara Drolc, Sara Hojnik, Benjamin Sivec, Ines Krmelj, Lili Leja Novak, Ela Peršin, Pia Smrekar Apih, Hajna Zevnik, Julija Žugman

 

6 Friksi

DAN, KO NISEM UMRL

Ustvarjanje in ples: Taajda Strojan Rot

Mentorica: Sabina Schwenner

 

7 Indigo

 X

Koreografija: Veronika Valdès

Plešejo: Maša Grce, Jakob Sinčič, Petja Križmančič, Tereza Jankovič Kociper, Gaia Vlahovič, Brina Lekše

 

8 Barka (plesna skupina s posebnimi potrebami)

DEMOVAST

Koreografija: Nataša Tovirac

Plešejo: Bernarda Gregori, Bogo Gross, Rok Drobne, Lucija Pezdirc, Ado Salkić, Meta Tehovnik, Elisabeth Zessin

 

 

____________________________________

 

 

2. Del

 

9 PLESNA PREDSTAVA: INDULTADO

Koncept, koreografija, ples: Lia Ujčič

(prejemnica produkcijske nagrade OPUS 1 -2017, podeljuje PS Intakt in JSKD)

Oblikovanje svetlobe: Jaka Šimenc

Mentorici: Nataša Tovirac, Nina Meško

Tehnična pomoč in podpora: Lilijana Ujčič

Produkcija: JSKD in PS Intakt 2018

 

Veliko vsega je imel po glavi. Glava polna misli, črepinj grenkega okusa. “Posladkaj si” so mu rekli, a je kot običajno rad preslišal. Najraje je predse stavil zid, da bi lahko glava vanj rila in zarila tako globoko, da bi na drugo stran prebili rogi.

Veliko vsega je imel na grbi, misli krhkega značaja in dobrega namena. “Usedi se z nami” so mu rekli, ampak že je hitel naprej, visoko med oblake, rože vohat. Rad je imel oblake, čeravno so ga pripisovali zemlji. Znal je brisati mejo med obema.

Veliko vsega je imel pod seboj, obilo dolgih vrvi prepolnih vozlov življenja. Boril se je vedno rad, kar tako, zaradi boja. Boja in zmage. Ob tem se je počutil živo, predano, samosvoje. Čakanje je raje prepuščal drugim. Konec bo vselej prišel, zato čemu nanj čakati?

 

10 Indigo

LE SPOMIN

Ustvarjanje in ples: Maša Grce in Ana Grce

Mentorica: Veronika Valdès

 

11 Sodobni ples 1

NEBULA X

Koreografija: Veronika Valdès

Plešejo: Katja Škoda, Gregor Križ, Berenika Kavčič, Viktoria Forte Berlec, Evgenija Burger, Vesna Škubic, Alma Pleteršek, Brina Lekše, Špela Šafarič

 

12 Balet

TRIANGEL

Koreografija: Nataša Živković

Plešejo: Iva Š. Slosar, Ana Inkret, Vid Merlak

 

13 Friksi

V MEGLICI

Koreografija: Sabina Schwenner

Kostumografija: One Fiction Factory/ Irena Tozon Mrhar & Meta Megušar Bizjan

Plešejo: Izabela Bertocchi, Klara Prem Cerar, Klara Gimpelj Domjanič, Ana Grce, Mila Fatur Škof, Tasia Freia Tozon, Karolina Houška, Zala Katona, Brina Pust Mihelčič, Čeda Rovšek, Mithra Strojan Rot, Taajda Strojan Rot, Lara Vesel, Iris Savana Vidergar

 

14 Indigo

PANTER

Ustvarjanje in ples: Petja Križmančič

Mentorica: Veronika Valdès

 

15 Sodobni ples 2

STEKANJA

Koreografija: Igor Sviderski

Plešejo: Ana Inkret, Ana Sitar, Eva Remec, Urša Noč, Rebeka Jerman

 

_____________________________________________________

 

Produkcija: Plesni Studio Intakt 2018

Umetniški in programski vodja: Nataša Tovirac

Oblikovanje svetlobe: Luka Curk

Finančna podpora: MOL in JSKD

 

Zahvala:

Marko Goltnik, Irena Tozon Mrhar, mamicam v zaodrju in ekipi Španskih borcev

 

 

Vabilo na pogovor ob 30. obletnici delovanja Plesnega Studia INTAKT

 

30 bosih

trideset let plesnih zgodb

-

Četrtek 10.05. 2018 ob 19.00

 

Spoštovani sopotnik / sopotnica ustvarjanja naših skupnih plesnih zgodb

 

Vabimo te, da se pridružiš pogovoru o tridesetletni zgodovini Plesnega Studia Intakt, ki bo potekal v četrtek, 10. maja 2018 ob 19.00 uri v naših prostorih na Poljanski cesti 59.

 

Preleteli bomo  Intaktove »etape«: v prostorih na Kersnikovi 4 v okviru Centra interesnih dejavnosti mladih, ko smo vse skupaj leta '87 začeli, ko smo se za tem preselili v Rožno dolino, doživeli »boom« sodobnega plesa in svojo dejavnost razširili z repertoarno skupino, ko smo začeli razvijati otroški program in razvijali celosten izobraževalni sistem - do današnjih dni. Prav tako bi se dotaknili prihodnjih načrtov in vsebin, veseli pa bomo tudi vaših komentarjev in vprašanj.

 

V tridesetih letih se je nabralo toliko zgodb, da je čas, da jih delimo tudi s publiko; z mladimi plesalci in plesalkami, njihovimi starši, mentoricami in mentorji in tudi s širšo zainteresirano publiko. Pogovor bo moderirala Andreja Kopač.

 

Veliko bi nam pomenil tvoj prihod, v upanju, da si lahko vzameš čas in odzoveš na povabilo te  v imenu Plesnega Studia Intakt lepo pozdravljam. Prosimo te, da nam svojo udeležbo potrdiš na intaktlj@gmail.com.

 

Lokacija: Plesni Studio Intakt, Poljanska c. 59, Ljubljana

 

 

 

OBMOČNA REVIJA PLESNIH SKUPIN

 

Plesno popotovanje Naprej in Nazaj 2018

23. in 24. APRIL 2018 on 17.00, Španski borci Ljubljana

 

Sveže  plesne miniature plesnih ustvarjalcev  različnih starostnih skupin, ki skozi ples in gib raziskujejo prostor, čas in energijo, se preizkušajo v različnih plesnih izražanjih.

 

V obeh sklopih Naprej in Nazaj se bo predstavilo preko 250 plesnih ustvarjalcev  v 33 plesnih miniaturah.

 

Plesni Studio Intakt bodo predstavljali plesalci plesnih skupin Bube 2, Modrini, Friksi, Indigo, Sodobni ples 1 in 2

 

Produkcija: OI JSKD LJUBLJANA

 

VSTOPNINA: 3 € odrasli, 2 € - dijaki in študenti, otroci gratis

 

Vabljeni!

 

 

DRUGAČE (delci)

-

Koncept in izvedba: Tara Ferbežar Felgner

Literarno-plesna predstava v okviru festivala Transgeneracije

 

Dvorana Duše Počkaj, Cankarjev dom

Torek, 10. april 2018, ob 18. uri

 

Video: Jakob Mišič Jančar in Katja Predan

Mentorici: Sabina Schwenner in Veronika Valdés

Produkcija in tehnična izvedba: Cankarjev dom

Koprodukcija: Plesni Studio Intakt

 

Gib je premik (dela) telesa iz enega položaja v drugega. Beseda je veliko stvari, med drugim tudi izražanje misli z govorjenjem. Vsaj tako pravi SSKJ. Ampak ali je mogoče ti dve stvari, gib in besedo, povezati? Ne vem. Bom poskusila. V literarno-plesni predstavi ob izdaji pesniške zbirke Drugače bom poskusila povezati gib in besedo.

Res lepo vabljeni!

Tara Ferbežar Felgner

 

Brezplačne vstopnice so na voljo v Informacijskem središču CD (podhod Maxija).

 

 

 PS INTAKT na Festivalu sodobnih umetnosti mladih Transgeneracije 2018

Plesne miniature

11. april 2018 ob 17:30

 

Cankarjev dom,

Dvorana Duše Počkaj

Brezplačne vstopnice

 

6. VSTOP PRESTOP IZSTOP

Avtorski solo: Brina Lekše

Mentorica: Veronika Valdes

 

7. PANTER

Avtorski solo: Petja Križmančič

Mentorica: Veronika Valdes

 

avtor fotografij Matija Lukić

 

 

31.03. VABLJENI NA 10. MEDNARODNO TEKMOVANJE OPUS 1 - Plesna miniatura 2018

SLG Celje - B skupina ob 17.00:

Avtorski solo Petje Križmančič: PANTER
Mentorica: Veronika Valdes

Plesni Foum Celje ob 20.30:

Premiera plesne predstave INDULTADO

Avtorski solo projekt Lie Ujčič
(prejemnica produkcijske nagrade OPUS1 2017)

Kostum: Lia Ujčič

Mentorstvo: Nina Meško in Nataša Tovirac

Tehnična pomoč in podpora: Lilijana Ujčič

Oblikovalec luči: Jaka Šimenc

Produkcija: PS Intakt in Jskd

Ponovitev: produkcija PS INTAKT, KC Španski Borci, 09.06.2018 ob 19.00

 

 

OPUS PO OPUSU 01.03.'18 ob 16.00

The most essential thing in dance discipline is devotion. (Merce Cunningham)

 

Drage mlade predane plesalke Mila Fatur Škof, Ana in Maša Grce, Taajda Strojan Rot, Brina Lekše in Petja Križmančič! ČESTITAMO vam za vaš uspeh!

Za pogum, da ste vztrajale in odtisnile svojo zgodbo, dotik prostora v brezčasju in nas z vašim predanim plesom ganile.

ZLATE, SREBRNE ... bile ste to kar ste, zato je OPUS 1 čisto posebno tekmovanje.

Čestitke tudi mentoricama Sabini Schwenner in Veroniki Valdes. V Intaktu smo zelo ponosni na vas!

D