Katarina HohnecKATARINA HOHNEC

Vedno jo je zanimal globlji pomen življenja, tako se je preko matere, ki ji je bila velik navdih in učitelj na tej poti, srečala med drugim tudi z Reiki zdravljenjem in s Kundalini jogo.
Pri Kundalini jogi je takoj začutila, da se znotraj same vadbe skriva nekaj več. Dve leti se je učila pri Anastaziji Preložnik, ki je v Sloveniji prva začela s poučevanjem kundalini joge. Kasneje je poglabljala znanje in pridobivala nove izkušnje tudi pri tujih učiteljih.

Leta 2008 je pridobila naziv učiteljice kundalini joge I. stopnje v šoli Kundalini joge Amrit Nam Sarovar v Franciji pri Karta Singhu. Od takrat vadbo kundalini joge tudi samostojno poučuje. Z marcem 2010 je nadaljevala s študijem kundalini joge za učitelje II. stopnje.
Njeno delo in življenje od leta 2011 širijo in bogatijo tudi tehnike Sat Nam Rasayan, katere v Ljubljani poučuje Har Darshan Kaur Neubauer iz Hamburga, ki je že 26 let tudi učiteljica Kundalini joge. Je diplomirana fizioterapevtka  zaposlena na Ortopedski kliniki v Ljubljani.
VLADIMIR  JANC Vladimir Janc gongi

Rodil se je v Sevnici, v domači hiši. Že od malega je rad tolkel po raznih kantah in bližnjim kravžljal živce. Poslanstvo je nadaljeval kot bobnar v rock skupini. Najbolj je bil ponosen , ko je ugotovil, da lahko svoje grlo uporablja še za kaj drugega kot za kričanje; začel je  obiskovati  ure solopetja in  kasneje sodeloval v opernem zboru ljubljanske opere.

Med dopustom na morju je prvič slišal gonge. Začel je redno zahajati na Iž in tam spoznavati razna ezoterična znanja. Po opravljenem tečaju za maserja Tajske masaže in gong joge  se je odločil za gonge. Popolnoma so ga prevzeli in mu predstavljali ter razširjali glasbeni spekter. Izobraževal se je pri različnih mojstrih: Mileni Markovski, Aidanu  McIntayre in Donu Conreaux. Danes pa svoje znanje poglablja v Pretnerjevi šoli za bioterapevte.