studio za sodobni ples in jogo

Znanost uma in humanologije za vodenje in uspeh

 

Specializirano Kundalini joga izobraževanje
1. cikel

 

April 2020 – Marec 2021, Ljubljana / Slovenija

 

Sadhana Singh, Nirvair Singh Khalsa, Tarn Taran Singh Khalsa, Puran Sukh Kaur, Amrit Singh Khalsa, Dunia Mladenić

 "Vodimo sebe, da bomo to, kar v resnici smo, da bomo razumeli svojo vlogo na planetu in živeli našo edinstvenost. Postanimo uspešni v služenju svetu tako, da bo zapuščina plemenite drže človeškega duha, še  naprej zorela."

 

 Sadhana Singh

 

NAMEN IZOBRAŽEVANJA

V današnjem času intenzivnih sprememb, strategije, ki so bile delovale v preteklosti, zdaj ne delujejo več, kar lahko opazimo v našem osebnem, družabnem in poslovnem življenju. Naša kriza identitete povzroča globalni, politični, gospodarski ter ekološki propad in ne obratno.

 

Zdaj je čas za širšo uporabo tehnologij Kundalini joge, ki so s svojo odličnostjo in učinkovitostjo uporabne na vseh področjih našega življenja.

 

 • RAZIŠČITE specializirano področje uporabe kundalini joge.
  Želite delovati in živeti celega sebe? Želite spoznati kdo ste in zakaj ste tukaj? Kako naprej z navdihom, energijo in kreativnostjo na vaši poti?


 • USPOSOBITE se za vodenje celotnega kundalini procesa, ki bo napredoval skozi  vzorce podzavestnih prepričanj in dopustil, da naše resnično bistvo prevlada.
  Spoznajte se in popeljite sebe na pot izpolnitve in uspeha. Usposobite se za vodenje sebe kot celostnega bitja. Potem vam bodo hoteli slediti vsi.


 • NAUČITE se poučevati tehnologijo Kundalini joge v različnih poklicnih okoljih, v gospodarstvu, znanosti, umetnosti, šolstvu in drugih okoljih.
  Naučite se voditi druge in jih podpreti na poti njihovega uspeha.


 • ODLOČITE se za vodenje in uspeh v svojem osebnem, družinskem in poklicnem življenju.
  Odločite se za srečanje s svojo močjo potenciala in zdravje, blaginja, radost, sreča in uspeh bodo prišli k vam.