Shakti Dance® - joga plesa - delavnica

OZVEZDJE KORAKOV #4 - ZNANJE
Jogijska Numerologija

Petek 17.12. 2021 / 18.00 - 21.00

 z Natašo Siri Amrit

Katero LETO smo si izbrali vstopiti skozi zvezdna vrata in sestopiti na Zemljo?

Bi želeli vedeti kaj nam ta številka sporoča na naši poti in kako nas podpira?

Pot po kateri stopamo si želimo, da je ljubeče lahkega koraka, pretočna in polna ustvarjalnih rešitev in LJUBEČIH ODNOSOV.

Ali morda vemo, katera so tista znanja, ki jih obvladamo in smo z njimi že prišli na ta svet? Kakšno dobrobit nam predstavljajo? Smo vešči uporabe teh lasnosti, jih negujemo, ali se jih sploh zavedamo?

Na delavnici tokrat potujemo v NUMEROLOŠKI POMEN ŠTEVILK našega rojstva, ki predstavljajo ZNANJA oz. VEDENJE s katerim smo vstopili kot duša skozi svoja zvezdna vrata na zemljo.. Le ta označuje glavno lastnost na kateri ste delali mnoga življenja, ki ste jo obvladali do potankosti z osebnim trudom in odpovedovanjem.
Tega mojstrstva morda ne vidite pri sebi, v resnici pa se to kaže v vsem, kar počnete.
Številka ZNANJ je tudi opis tega, kako vas vidijo drugi.

Na delavnici boste prejeli osebno razlago. Vstopili bomo v varen in podprt prostor Shakti toka, ki ponuja prostor zdravljenja, celjenja in osvobajanja iz srčike našega bistva. Ples ima to MOČ.

Tako lahko skozi svoje telo spoštljivo in zavestno predamo, objamemo, transformiramo odnos s seboj in drugimi na čustveni, mentalni in duhovni ravni.
Meditacija z delavnice nas bo podpirala tudi doma, v nadaljnjem procesu podpore in integracije čudovite spremembe.


Če te delavnica povabi, pridi in spoznaj kaj ti izziv MOJSTRICE ZNANJA sporoča, uvidi svoje dragocene lastnosti, kaj je za spremeniti/ohraniti/negovati in stopaj naprej z zaupanjem, da je telo močno, um bister, klic srca pa živ, kot še nikoli, ker lahko spustiš stare vzorce, jih ne ponavljaš več, da bi prišli novi, izpolnjujoči.

Zaslužiš si.

Prijava in info:
intaktlj@gmail.com
041 203 527

Ob prijavi mi prosim pošlji letnico tvojega rojstva.

Prispevek:
49 €
(število mest je omejeno)

Lokacija:
Plesni Studio Intakt
Poljanska cesta 59
1000 Ljubljana

Srčno dobrodošli!

Objem,
Nataša Siri Amrit