Splošni pogoji in zasebnost

SPLOŠNE DOLOČBE

Lastnik spletne strani in spletne domene www.intakt.si (v nadaljevanju: spletna stran) je Plesni Studio Intakt, Tugomerjeva 12, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju: PS Intakt).

Uporabo spletne strani (brskanje, odpiranje povezav, branje vsebine in podobno) štejemo kot soglasje obiskovalca spletne strani, da se strinja s temi splošnimi pogoji uporabe. V kolikor se kot obiskovalec spletne strani ne strinjate s temi splošnimi pogoji vas prosimo, da spletne strani ne uporabljate.

PS Intakt si pridružuje pravico, da te splošne pogoje kadarkoli in brez predhodne najave spremeni, tako da novo različico objavi na spletni strani.

Ti splošni pogoji veljajo za celotno spletno stran in vse njene posamezne dele, kot so razdelki, pod-strani ali obrazci, v kolikor za posamezen del izrecno ni določeno drugače.

 
VSEBINE NA SPLETNI STRANI

Opisi storitev, obvestila, prispevki, članki, publikacije, dogodki, urniki, besedila in druge vsebine objavljene na spletni strani (v nadaljevanju: vsebine) so nastale z najboljšim namenom podati obiskovalcem spletne strani (v nadaljevanju: uporabniki) koristne in uporabne vsebine za njihove potrebe. PS Intakt skuša po svojih najboljših močeh z vzdrževanjem spletne strani zagotavljati točnost in pravilnost teh informacij in vsebin ter pravilno delovanje obrazcev.

PS Intakt si pridržuje pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve vsebin ali obrazcev na spletni strani brez predhodnega opozorila in ne prevzema odgovornosti za kakršne koli posledice takšnih sprememb.

Na spletni strani so objavljene tudi povezave, ki kažejo na spletne strani drugih oseb. Na delovanje teh strani in na njihovo vsebino PS Intakt ne more vplivati in ne sprejema nikakršne odgovornosti za točnost tam objavljenih informacij in vsebin.

 
IZKLJUČITEV ODGOVORNOSTI PRI UPORABI SPLETNE STRANI

Obiskovalci spletne strani uporabljajo spletno stran, njene dele, vsebine in informacije izključno na lastno odgovornost.

PS Intakt spletne strani ne prevzema nikakršne odgovornosti v primeru, če se spregleda kakšno pomembno informacijo ali drugo vsebino, objavljeno na svetovnem spletu ali posredovano Društvu v objavo.

PS Intakt ne prevzema nikakršne odgovornosti za točnost in pravilnost, na spletni strani objavljenih informacij in vsebin, ne prevzema odgovornosti zaradi spremembe že objavljenih informacij ali vsebin in ne prevzema odgovornosti za morebitno nastalo škodo, ki bi obiskovalcu spletne strani nastala zaradi uporabe tam objavljenih informacij ali vsebin, vključno s škodo zaradi izgubljenega prihodka ali pričakovanega dobička, izgube ali okrnitve dobrega imena, izgube poslov ali izgube podatkov.

 
PIŠKOTKI

Spletna stran uporablja tekstovne datoteke (t.i. piškotke), ki jih shrani v naprave, s katerimi uporabniki interneta dostopajo do spletne strani in ki so namenjene prepoznavanju teh naprav. Spletna stran uporablja samo nujne – obvezne spletne piškotke za namen zagotavljanja spletne funkcionalnosti in osnovne analize. Obvezni spletni piškotki ne zbirajo nobenih osebnih podatkov o uporabniku. 

Shranjevanje piškotkov je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik in lahko njihovo shranjevanje omeji ali onemogoči.

Že shranjene piškotke lahko nadzirate ali izbrišete preko svojega spletnega brskalnika. V primeru, da boste piškotke izbrisali ali po poteku njihove veljavnosti, vas bo spletna stran ponovno opozorila na njihovo uporabo. Več informacij o nastavitvah piškotkov in o načinu njihovega brisanja v posameznem spletnem brskalniku najdete na sledečih povezavah:

Družbena omrežja kot so npr. Facebook vam bodo morda piškotke nameščala pri obiskovanju spletne strani v kolikor boste takrat istočasno tudi prijavljeni v njihovo storitev. Na te piškotke PS Intakt ne more vplivati, saj je njihova uporaba urejeno s pogoji sodelovanja, ki ste jih kot uporabnik teh omrežij sprejeli ob registraciji v ta omrežja.

 
VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

PS Intakt varuje osebne podatke obiskovalcev spletne strani, ki mu jih ti posredujejo, pri njeni uporabi. Osebne podatke se obdeluje izključno za namene za katere so zbrani in ki jih dovoljuje veljavna zakonodaja.

PS Intakt ne bo osebnih podatkov, vključno s kontaktnimi informacijami, uporabljal za nobene druge namene ter jih brez izrecnega vnaprejšnjega dovoljenja posameznika, na katerega se osebni podatki nanašajo, posredoval tretjim osebam, razen če bi bil k temu zavezan na podlagi predpisov.

Ob obisku spletne strani se nekateri podatki (npr. datum, čas, naslov strani, s katere prihajate) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične obdelave.

PS Intakt izvaja potrebne organizacijske, tehnične in logistično-tehnične postopke in ukrepe, s katerimi varujejo osebne podatke, preprečuje slučajno ali namerno nepooblaščeno uničevanje podatkov, njihovo spremembo ali izgubo ter nepooblaščeno obdelavo.

 
PRIJAVA NA E-NOVICE

PS Intakt obiskovalcem spletne strani ponuja naročilo na elektronske novice (e-novice).  Pri naročilu na e-novice PS Intakt zbira vaš naslov elektronske pošte (e-naslov), ki ga vpišete v spletni obrazec. PS Intakt te podatke obdeluje izključno za namene obveščanja o novicah in dogodkih in jih ne bo posredoval tretjim osebam.

Podatki o vaši elektronski pošti se shranjujejo, dokler se od storitve obveščanja po e-pošti ne odjavite, kar lahko storite kadarkoli. Obveščanje po elektronski pošti se ne izvaja preko spletne strani www.intakt.si. Z vpisom elektronske pošte v rubriko “Prijava na e-novice”, se šteje, da soglašate, da PS Intakt vaš naslov elektronske pošte uporablja za namene obveščanja, ter da ste seznanjeni s tem, da se lahko iz sistema sporočil kadarkoli izpišete tako da samo napišete: Odjava na E-novice preko intaktlj@gmail.com.

 
PRIJAVA NA DOGODKE

PS Intakt obiskovalcem spletne strani ponuja prijavo na dogodke. Pri tem PS Intakt zbira vaš naslov elektronske pošte (e-naslov), ime ter priimek ter naslov, ki ga vpišete v spletni obrazec. PS Intakt te podatke obdeluje izključno za namen organizacije dogodka in za obveščanje prijavljenih na dogodek o informacijah, vezanih na dogodek in jih ne bo posredoval tretjim osebam.

 
AVTORSKE PRAVICE

Vse vsebine, posnetki, grafični in drugi elementi na spletni strani so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine, razen tistih, ki so kot avtorsko proste označene v teh splošnih pogojih ali neposredno ob vsebini oz. elementu. Le-te je moč uporabiti izključno za nepridobitne (nekomercialne) namene in pod pogojem, da se jih ne spreminja, ne predeluje in da se navede vir v obliki aktivne povezave z imenom »Plesni Studio Intakt«, ki kaže na dotično spletno stran Društva, glede na to iz katere je bila vsebina reproducirana. Primer navedbe vira iz spletne strani »www.modrina.org« bi tako bil: »Vir: Plesni Studio Intakt«.

Vsebin na spletni strani ni dovoljeno reproducirati, distribuirati ali predelovati v drugih oblikah ali uporabljati za komercialne namene brez predhodnega pisnega soglasja Društva.

 
KONTAKTNI PODATKI

V kolikor ste odkrili napako, netočnost, neažurnost ali drugo pomanjkljivost na spletni strani nam to prosim sporočite na intaktlj@gmail.com. Na isti naslov nam lahko sporočite tudi vaše zahteve za umik vaših osebnih podatkov iz spletne strani.