Splošni pogoji ob vpisu - odrasli

Dragi udeleženci_ke naših tečajev, najprej toplo dobrodošli v našo 35. SEZONO!

Tukaj je nekaj splošnih in praktičnih informacij:

POPUSTI V TEDNU ODPRTIH VRAT OD 04. 09. DO 07. 09. 2023:
– 5% gotovinski popust ob vpisu in vplačilu za trimesečno obdobje. Obisk se beleži takoj po prvem brezplačnem obisku.


POPUSTI SKOZI VSE LETO:

– 5% popust za naslednjega družinskega člana, vpisanega v PS Intakt – prvi z višjo tečajnino vplača polno ceno, vsak naslednji ima 5% popust skozi vse leto. Popusti se ne seštevajo.


PLAČILO TEČAJEV:

Plačilo tečajev je mogoče 10 min. pred začetkom ali takoj po uri IZKLJUČNO v gotovini. Prenosov vplačanih ur NI. Udeleženci naših tečajev imate možnost obiska drugih ur programa, če izpustite obisk izbranega tečaja v času kupljene tečajnine. Pedagogu_inji poveste, da nadomeščate izpuščeno uro/vadbo svojega tečaja.
Dogovor o prenosu ur je možen tudi v primeru daljše odsotnosti (več kot 6 tednov) zaradi bolezni z zdravniškim potrdilom.
Ure odpadejo izjemoma (bolezen pedagoginje_a, plesna ura na dan nastopa, po ali pred nastopom ipd.).
V takem primeru naredimo prenos vplačane ure.
Tečaji potekajo celo šolsko leto od 11 .09. 2023 do 24. 06. 2024 po urniku in v skladu s šolskim koledarjem Ministrstva RS za šolstvo, ki velja za osnovne in srednje šole.

VPIS:
Prosimo, da ob vpisu obvezno izpolnite prijavnico.
Za zagotovilo mesta v skupini velja vplačilo in oddana prijavnica za izbrani tečaj/e. Vpisi potekajo do zapolnitve mest v skupinah.


NASTOPI:
Vsako leto ( če je skupina željna in pripravljena nastopati) se udeležimo tudi t.i. Območne plesne revije Ljubljana, kjer se predstavijo skupine iz območja Ljubljane. Na podlagi selekcije se lahko nato predstavimo tudi na t.i. Regijski reviji, ki ji sledi končni izbor – t.i. Državna revija ali državni FESTIVAL ŽIVA, LJUBLJANA. Vsako leto se posamezniki predstavijo tudi na državnem tekmovanju mladih plesnih ustvarjalcev OPUS-1. O nastopih vas bomo obveščali sproti, za vsak nastop posebej.
20. junija 2024 imamo v Španskih borcih Ljubljana planirano letno produkcijo PS Intakt PAŠE PAŠE PLESAT 2024. REZERVIRAJTE SI DATUM!
To je edinstvena medgeneracijska plesna fuzija, skupna celovečerna plesna predstava vseh skupin, ki ustvarjajo v PS Intakt.


PRIHOD

– Tečaje obiskujete na lastno odgovornost.
– Z uro/vadbo pričenjamo točno. Prosimo pridite 5min. prej, v miru, to je vaš čas in ne pozabite, da je začetek zelo pomemben del ure.
– V dvorano vstopate bosi ali v nogavicah.
– Stvari v garderobi/preddverju puščate na lastno odgovornost. Priporočamo vam, da vrednejše stvari in predmete odnesete s sabo v dvorano.
Za pozabljene stvari ne odgovarjamo, vse najdene predmete shranimo.
– Obvestilo o odsotnosti lahko sporočite na e-mail: intaktlj@gmail.com ali po dogovoru s pedagogi na njihov email ali SMS kontaktni naslov.
– Spremljajte nas na naši spletni strani.

RAZNO:
– Vabimo vas tudi na oglede plesnih predstav, o katerih vas obvestimo po mailu oz. na vaših urah. Videti plesne predstave je hrana za dušo, premik v mišljenju in prostor za nove ideje. Lepo vabljeni tudi na naše vikend delavnice o katerih vas bomo sproti obveščali.


Medtem, ko plešem ne morem soditi, ne morem sovražiti, ne morem se ločiti od življenja.

Lahko sem le radosten in cel. Zato plešem. – Hans Bos

DOBRODOŠLI V INTAKT SEZONI 2023/2024!

Kolektiv PS INTAKT