Splošni pogoji ob vpisu otrok

Spoštovani starši, dobrodošli v plesni sezoni 2021/2022. 

Tukaj je nekaj praktičnih informacij za vas in vaše otroke:


PCT pogoj je obvezen.

POPUSTI V TEDNU ODPRTIH VRAT OD 6. 09. DO 10. 09. 2021:
– 5% gotovinski popust ob vpisu in vplačilu za trimesečno obdobje. Obisk se beleži takoj po prvem brezplačnem obisku.


POPUSTI SKOZI VSE LETO:

– 5% popust za naslednjega družinskega člana, vpisanega v PS Intakt – prvi z višjo tečajnino vplača polno ceno, vsak naslednji ima 5% popust skozi vse leto. Popusti se ne seštevajo.


PLAČILO TEČAJEV:

Plačilo tečajev je mogoče 10 min. pred začetkom ali takoj po uri IZKLJUČNO v gotovini. Prenosov vplačanih ur NI. Udeleženci naših tečajev imate možnost obiska drugih ur programa, če izpustite obisk izbranega tečaja v času kupljene tečajnine. Pedagogu poveste, da nadomeščate izpuščeno uro/vadbo svojega tečaja.
Dogovor o prenosu ur je možen tudi v primeru daljše odsotnosti (več kot 6 tednov) zaradi bolezni z zdravniškim potrdilom.
Plesne ure odpadejo izjemoma (bolezen pedagoginje_a, plesna ura na dan nastopa, po ali pred nastopom ipd.) V takem primeru naredimo prenos vplačane ure.
Tečaji potekajo celo šolsko leto od 06 .09. 2021 do 24. 06. 2022 po urniku in v skladu s šolskim koledarjem Ministrstva RS za šolstvo, ki velja za osnovne in srednje šole. Med šolskimi počitnicami in prazniki plesnih ur ni.


SPLETNA VADBA :

V primeru, da bi bilo potrebno »OSTATI DOMA«, se vsi tečaji nadaljuje vodeno in v živo preko ZOOM videoklica, po veljavnem urniku. Pred potekom tečajnine za nadaljevanje tečaja prejmete račun po e-mailu za željeno število zaporednih obiskov, ki ga poravnate z nakazilom na naš trr. pred obiskom tečaja -online.

Podatki za plačilo:
Plesni Studio Intakt
Tugomerjeva 12, 1000 Ljubljana
Namen: tečaj
Naslov banke: Nova KBM d.d, Ulica Vita Kraigherja 4, 2000 Maribor, Slovenija
IBAN: SI56 0400 1004 7454 717
SWIFT BIC: KBMASI2X

VPIS:
Prosimo, da ob vpisu obvezno izpolnite prijavnico.
Za zagotovilo mesta v skupini velja vplačilo in oddana prijavnica za izbrani tečaj/e.


PROTOKOL ZA VARNO VADBO V DVORANI:

1. Pridite zdravi.
2. Pridite 5 minut prej. Prosimo, vstopajte le, ko predhodna skupina zapusti prostor.
3. Priporočamo, da pridete na vadbo že oblečeni v udobna oblačila.
4. Ob vstopu/izstopu si razkužite ali umijete roke v kopalnici.
5. S seboj imejte svojo steklenico/plastenko vode in pa topla oblačila, ker bomo med vadbo večkrat zračili oziroma imeli vhodna vrata ves čas odprta.
6. Za ustrezno razkuževanje dvorane je poskrbljeno.
7. Zagotavljamo varno okolje in se držimo priporočil NIJZ za izvajanje dejavnosti


NASTOPI:

Kmalu vas bomo povabili na dan odprtih vrat ob koncu koledarskega leta. Vsako leto ( če je skupina željna in pripravljena nastopati) se udeležimo tudi t.i. Območne plesne revije Ljubljana, kjer se predstavijo skupine iz območja Ljubljane. Na podlagi selekcije se lahko nato predstavimo tudi na t.i. Regijski reviji, ki ji sledi končni izbor – t.i. Državna revija otroških plesnih miniatur Festival PIKA MIGA, VELENJE ali FESTIVAL ŽIVA, LJUBLJANA. Vsako leto se posamezniki predstavijo tudi na državnem in mednarodnem tekmovanju mladih plesnih ustvarjalcev OPUS-1. O nastopih vas bomo obveščali sproti, za vsak nastop posebej.
Junija 2022 imamo v Španskih borcih Ljubljana letno produkcijo PS Intakt PAŠE PAŠE PLESAT 2022. To je edinstvena medgeneracijska plesna fuzija, skupna celovečerna plesna predstava vseh skupin, ki ustvarjajo v PS Intakt.


RAZNO:

– Vabimo vas tudi na oglede plesnih predstav, o katerih vas obvestimo po mailu oz. na vaših urah. Videti plesne predstave je hrana za dušo, premik v mišljenju in prostor za nove ideje. Lepo vabljeni tudi na naše vikend delavnice o katerih vas bomo sproti obveščali.
– Tečaje obiskujete na lastno odgovornost.
– Otroci naj bodo oblečeni v pajkice in majico. 
– Z delom pričenjamo točno, zato ne zamujajte, ker motite -potek dela.
– Najmlajše plesalce starši oddate pedagogom pred vhodom v dvorano in jih prevzamete ob koncu ure ponovno pri vhodu v dvorano. Dodatnega varstva nimamo organiziranega, zato odgovarjamo za otroke samo v času rednega programa dela. 
– V dvorano vstopate bosi ali v nogavicah.
– Stvari v garderobi/preddverju puščate na lastno odgovornost. Priporočamo vam, da vrednejše stvari in predmete odnesete s sabo v dvorano. Za pozabljene stvari ne odgovarjamo, vse najdene predmete shranimo.
– Prosim vas še, da nas o zdravstvenih posebnostih vašega otroka obvestite. Hvala za razumevanje. 
– Sporočilo o odsotnosti otroka lahko sporočite preko SMSa na tel. št. 041 203 527 ali na e-mail: intaktlj@gmail.com ali po dogovoru s pedagogi na njihov kontaktni naslov.


Medtem, ko plešem ne morem soditi, ne morem sovražiti, ne morem se ločiti od življenja.

Lahko sem le radosten in cel. Zato plešem. – Hans Bos

DOBRODOŠLI V INTAKT SEZONI 2021/2022!
Kolektiv PS INTAKT