Splošni pogoji ob vpisu otrok

Spoštovani starši, dobrodošli v 35. plesni sezoni 2023/2024. 

Tukaj je nekaj praktičnih informacij za vas in vaše otroke:

POPUSTI V TEDNU ODPRTIH VRAT OD 04. 09. DO 07. 09. 2023:
– 5% gotovinski popust ob vpisu in vplačilu za trimesečno obdobje. Obisk se beleži takoj po prvem brezplačnem obisku.


POPUSTI SKOZI VSE LETO:

– 5% popust za naslednjega družinskega člana, vpisanega v PS Intakt – prvi z višjo tečajnino vplača polno ceno, vsak naslednji ima 5% popust skozi vse leto. Popusti se ne seštevajo.


PLAČILO TEČAJEV:

Plačilo tečajev je mogoče 10 min. pred začetkom ali takoj po uri IZKLJUČNO v gotovini. Prenosov vplačanih ur ni. Udeleženci naših tečajev imate možnost obiska drugih ur programa, če izpustite obisk izbranega tečaja v času kupljene tečajnine. Pedagogu_inji poveste, da nadomeščate izpuščeno uro/vadbo svojega tečaja.
Dogovor o prenosu ur je možen le v primeru daljše odsotnosti (več kot 6 tednov) zaradi bolezni z zdravniškim potrdilom.
Plesne ure odpadejo izjemoma (bolezen pedagoginje_a, plesna ura na dan nastopa, po ali pred nastopom ipd.).
V takem primeru naredimo prenos vplačane ure.
Tečaji potekajo celo šolsko leto od 11 .09. 2023 do 24. 06. 2024 po urniku in v skladu s šolskim koledarjem Ministrstva RS za šolstvo, ki velja za osnovne in srednje šole. Med šolskimi počitnicami in prazniki plesnih ur ni.

VPIS:
Prosimo, da ob vpisu obvezno izpolnite prijavnico.
Za zagotovilo mesta v skupini velja vplačilo in oddana prijavnica za izbrani tečaj/e.
Vpisi potekajo do zapolnitve mest v skupini.


NASTOPI:

Vsako leto ( če je skupina željna in pripravljena nastopati) se udeležimo tudi t.i. Območne plesne revije Ljubljana, kjer se predstavijo skupine iz območja Ljubljane. Na podlagi selekcije se lahko nato predstavimo tudi na t.i. Regijski reviji, ki ji sledi končni izbor – t.i. Državna revija otroških plesnih miniatur Festival PIKA MIGA, VELENJE ali FESTIVAL ŽIVA, LJUBLJANA.
Vsako leto se posamezniki predstavijo tudi na državnem in mednarodnem tekmovanju mladih plesnih ustvarjalcev OPUS-1. O nastopih vas bomo obveščali sproti, za vsak nastop posebej.
20. junija 2024 imamo v Španskih borcih Ljubljana letno produkcijo PS Intakt PAŠE PAŠE PLESAT 2024.
REZERVIRAJTE SI DATUM!
To je edinstvena medgeneracijska plesna fuzija, skupna celovečerna plesna predstava vseh skupin, ki ustvarjajo v PS Intakt. Enkraten in nepozaben plesni večer.


PRIHOD

– Tečaje obiskujete na lastno odgovornost.
– Otroci naj bodo oblečeni v pajkice in majico. 
– Z delom pričenjamo točno, pridite 5 minut prej, začetek je zelo pomemben del ure
– Najmlajše plesalce starši oddate pedagogom pred vhodom v dvorano in jih prevzamete ob koncu ure ponovno pri vhodu v dvorano. Dodatnega varstva nimamo organiziranega, zato odgovarjamo za otroke samo v času rednega programa dela. 
– V dvorano vstopate bosi ali v nogavicah.
– Stvari v garderobi/preddverju puščate na lastno odgovornost. Priporočamo vam, da vrednejše stvari in predmete odnesete s sabo v dvorano. Za pozabljene stvari ne odgovarjamo, vse najdene predmete shranimo.
– Prosimo vas, da nas seznanite o zdravstvenih posebnostih vašega otroka, da lažje prilagodimo vaje in program. Hvala za razumevanje. 
– Sporočilo o odsotnosti otroka lahko na e-mail: intaktlj@gmail.com ali po dogovoru s pedagogi na njihov email ali SMS kontaktni naslov.

RAZNO:
– Vabimo vas tudi na oglede plesnih predstav, o katerih vas obvestimo po mailu oz. na vaših urah. Videti plesne predstave je hrana za dušo, premik v mišljenju in prostor za nove ideje.
Lepo vabljeni tudi na naše vikend delavnice o katerih vas bomo sproti obveščali.


Medtem, ko plešem ne morem soditi, ne morem sovražiti, ne morem se ločiti od življenja.

Lahko sem le radosten in cel. Zato plešem. – Hans Bos

DOBRODOŠLI V INTAKT SEZONI 2023/2024!

Kolektiv PS INTAKT